Approximation Questions and answers

  1. Aptitude
    1. Approximation
    2. Average
    3. Boat and Stream
    4. Compound interest
    5. Discount
    6. Linear Equations
    7. Mensuration
    8. Mixture and Allegation
    9. Number series
    10. Number System
    11. Partnership
    12. Percentage
    13. Permutation and combination
    14. Pipes and Cisterns
    15. Probability
    16. Problem on ages
    17. Profit and Loss
    18. Ratio and Proportions
    19. Simple and compound interest
    20. Time and Distance
    21. Time and work
    22. Trains
    23. Unitary Method
    24. Word problems
    25. Work and Wages
11). \( \Large 15\frac{7}{8} \times 23\frac{1}{5}+3\frac{4}{5} \times 5\frac{1}{8} \) = ?
A). 360
B). 350
C). 370
D). 385
12). \( \Large 2\frac{3}{5} \times \frac{15}{26} \times 283.75 \) = ?
A). 440
B). 435
C). 410
D). 425
13). \( \Large 36.98276421 \times 21.00002 \) = ?
A). 775
B). 785
C). 800
D). 805
14). \( \Large 14.995 \times 8.001 \times 20.991 \) = ?
A). 1950
B). 2520
C). 2200
D). 1520
15). \( \Large 26.823 \times 27.923 \times 4.5001 \) = ?
A). 3500
B). 3450
C). 3100
D). 3400


16). \( \Large 3739 + 164 \times 27 \) = ?
A). 105400
B). 4000
C). 8200
D). 690
17). \( \Large 21 + 3.7 \times 2.9 \) = ?
A). 74
B). 70
C). 27
D). 32
18). \( \Large \left(21 +99\right) \times \left(30 - 19.02\right) \) = ?
A). 3581
B). 131
C). 1290
D). 1320
19). \( \Large 198.001 \times 25 + 112.05 \times 24.998 \) = ?
A). 7570
B). 7550
C). 7500
D). 7750
20). \( \Large 17.995 \times 16.005 + 15.999 \times 15.001 \) = ?
A). 513
B). 528
C). 440
D). 818
Go to :
Total Pages : 46