Approximation Questions and answers

  1. Aptitude
    1. Approximation
    2. Average
    3. Boat and Stream
    4. Compound interest
    5. Discount
    6. Linear Equations
    7. Mensuration
    8. Mixture and Allegation
    9. Number series
    10. Number System
    11. Partnership
    12. Percentage
    13. Permutation and combination
    14. Pipes and Cisterns
    15. Probability
    16. Problem on ages
    17. Profit and Loss
    18. Ratio and Proportions
    19. Simple and compound interest
    20. Time and Distance
    21. Time and work
    22. Trains
    23. Unitary Method
    24. Word problems
    25. Work and Wages
21). \( \Large 127.007 \times 7.998 + 6.05 \times 4.001 \) = ?
A). 1090
B). 1200
C). 1120
D). 1040
22). \( \Large 198.995 \times 12.005 + 16.25 \times 6.95 \) = ?
A). 2580
B). 2550
C). 2400
D). 2500
23). \( \Large 421 \times 0.9 + 130 \times 101 + 10000 \) = ?
A). 33500
B). 23500
C). 225000
D). 24500
24). \( \Large 30.9 \times 3000 - 10.1 \times 1100 + 8298 - 4302 \) = ?
A). 80000
B). 90000
C). 105000
D). 85000
25). \( \Large 56.001 \times ? - 1000.999 = 231 \)
A). 22
B). 45
C). 37
D). 16


26). \( \Large 1010 \div 36 + 187 \times 20.05 \) = ?
A). 3650
B). 3770
C). 3825
D). 3800
27). \( \Large 724 \div 25 \times 31.05 + 101 \) = ?
A). 900
B). 1000
C). 950
D). 1050
28). \( \Large 2375.85 \div 18.01 - 4.525 \times 8.05 \) = ?
A). 103
B). 96
C). 88
D). 90
29). \( \Large 2508 \div 15.02 + ? \times 11 = 200 \)
A). 13
B). 8
C). 3
D). 4
30). \( \Large 6.39 \times 128.948 + 5.215 \div 12.189 + 25.056 \) = ?
A). 800
B). 900
C). 850
D). 950
Go to :
Total Pages : 46