Approximation Questions and answers

  1. Aptitude
    1. Approximation
    2. Average
    3. Boat and Stream
    4. Compound interest
    5. Discount
    6. Linear Equations
    7. Mensuration
    8. Mixture and Allegation
    9. Number series
    10. Number System
    11. Partnership
    12. Percentage
    13. Permutation and combination
    14. Pipes and Cisterns
    15. Probability
    16. Problem on ages
    17. Profit and Loss
    18. Ratio and Proportions
    19. Simple and compound interest
    20. Time and Distance
    21. Time and work
    22. Trains
    23. Unitary Method
    24. Word problems
    25. Work and Wages
51). \( \Large 19.003 \times 22.998 - 280.110 \) = ?
A). 220
B). 110
C). 160
D). 90
52). \( \Large 5454 \div 54 \div 5 \) = ?
A). 15
B). 25
C). 30
D). 20
53). \( \Large 685.005 \div 5 - \sqrt{?} = 16.99 \times 6.01 \)
A). 625
B). 1225
C). 1156
D). 841
54). \( \Large 36.0001 \div 5.9998 \times \sqrt{?} = 108.0005 \)
A). 18
B). 16
C). 256
D). 325
55). \( \Large 1169.9997 \div 18.0011 + 7.0009 \times 4.9898 = \sqrt{?} \)
A). 99
B). 9000
C). 100
D). 10000


56). \( \Large 1178.999 \times 25.0001 - \sqrt{?} \times 16.0011 = 29075 \)
A). 25
B). 15
C). 575
D). 625
57). \( \Large \sqrt{625.04} \times 16.96 + 136.001 \div 17 \) = ?
A). 4.18
B). 4 41
C). 425
D). 433
58). \( \Large \frac{3}{5} \ of \  \frac{4}{7} \  of \   \frac{7}{9} \  of \  425 \)
A). 121
B). 118
C). 113
D). 110
59). \( \Large 137\%  \  of \  12345 \) = ?
A). 17000
B). 15000
C). 1500
D). 14300
60). \( \Large 12.49\% \  of \   839.859 \) = ?
A). 95
B). 100
C). 115
D). 105
Go to :
Total Pages : 46