Approximation Questions and answers

  1. Aptitude
    1. Approximation
    2. Average
    3. Boat and Stream
    4. Compound interest
    5. Discount
    6. Linear Equations
    7. Mensuration
    8. Mixture and Allegation
    9. Number series
    10. Number System
    11. Partnership
    12. Percentage
    13. Permutation and combination
    14. Pipes and Cisterns
    15. Probability
    16. Problem on ages
    17. Profit and Loss
    18. Ratio and Proportions
    19. Simple and compound interest
    20. Time and Distance
    21. Time and work
    22. Trains
    23. Unitary Method
    24. Word problems
    25. Work and Wages
61). \( \Large 121\% \  of \   5103 \) = ?
A). 6000
B). 8000
C). 10000
D). 4000
62). \( \Large 124.35\% \   of \   8096 \) = ?
A). 2000
B). 10000
C). 1000
D). 12000
63). \( \Large 134\% \  of \  3894 + 38.94\% \  of \  134 \) = ?
A). 5000
B). 5300
C). 5500
D). 5270
64). \( \Large 35\% \  of \   121 + 85\% \   of \   230.25 \) = ?
A). 225
B). 230
C). 240
D). 245
65). \( \Large 22.5\% \  of  \  1350 + 135\% \  of \   225 \) = ?
A). 570
B). 610
C). 670
D). 630


66). \( \Large 31\% \  of \   1508 + 26\% \   of \   2018 \) = ?
A). 1500
B). 2000
C). 1000
D). 1200
67). \( \Large 39.8\% \   of \   400 + ?\% \   of \   350 = 230 \)
A). 15
B). 25
C). 18
D). 20
68). \( \Large 85\% \  of \   225 + 32.91 \times 5.01 \) = ?
A). 375
B). 340
C). 355
D). 345
69). \( \Large \left(15.96\right)^{2} + 75\% \  of \   285 \) = ?
A). 435
B). 485
C). 440
D). 470
70). \( \Large 0.0005 \times 76 \times 10^{3} + ? = 170\% \  of \  29.98 \)
A). 12
B). 16
C). 18
D). 15
Go to :
Total Pages : 46