Approximation Questions and answers

  1. Aptitude
    1. Approximation
    2. Average
    3. Boat and Stream
    4. Compound interest
    5. Discount
    6. Linear Equations
    7. Mensuration
    8. Mixture and Allegation
    9. Number series
    10. Number System
    11. Partnership
    12. Percentage
    13. Permutation and combination
    14. Pipes and Cisterns
    15. Probability
    16. Problem on ages
    17. Profit and Loss
    18. Ratio and Proportions
    19. Simple and compound interest
    20. Time and Distance
    21. Time and work
    22. Trains
    23. Unitary Method
    24. Word problems
    25. Work and Wages
41). \( \Large \frac{137 \div 17 \times 3.99}{4.02 \times 3.98} \) = ?
A). 3.2
B). 3.5
C). 2.5
D). 2
42). \( \Large 425 \div 16.95 \times ? = 225 \)
A). 11
B). 0.8
C). 9
D). 19
43). \( \Large 26.003 - 154.001 \div 6.995 = ? \)
A). 4
B). 18
C). 9
D). 10
44). \( \Large 9876 \div 24.96 + 215.005 - ? = 309.99 \)
A). 395
B). 295
C). 300
D). 315
45). \( \Large 95^{3.7} \div 95^{0.9989} = 95^{?} \)
A). 1.9
B). 3
C). 2.99
D). 2.7


46). \( \Large 18^{3.5} \div 27^{3.5} \times 6^{3.5} = 2^{?} \)
A). 7
B). 3.5
C). 6
D). 4.5
47). \( \Large 3^{7.5} \div 27^{1.5} \times 9^{2} = 3^{?} \)
A). 5
B). 4.5
C). 7
D). 6.5
48). \( \Large 750.0003 \div 19.999 \) = ?
A). 4
B). 18
C). 22
D). 38
49). \( \Large 6888.009 - 487.999 - 87.989 \) = ?
A). 6000
B). 6570
C). 6430
D). 6310
50). \( \Large \left(9.5\right)^{2} \) = ?
A). 75
B). 90
C). 125
D). 110
Go to :
Total Pages : 46