Number series Questions and answers

Topics
1). 4, 12, 36, ?, 324, 972
A). 108
B). 125
C). 215
D). 312
2). 2, 8, 18, ? , 50, 72
A). 33
B). 38
C). 36
D). 32
3). 10000, 2000, 400, 80, 16, 3.2, ?
A). 0.38
B). 0.45
C). 0.64
D). 0.54
4). 2, 9, 28, 65, 126, ....
A). 195
B). 199
C). 208
D). 217
5). 3, 6, 12, 24, 48, 96, ?
A). 192
B). 182
C). 186
D). 198


6). 12, 15, 21, 30, 42, 57, ?
A). 59
B). 63
C). 65
D). 75
7). 3, 5, 9, 17, 33, 65, ?
A). 129
B). 128
C). 126
D). 132
8). 4, 25,130, ?, 3280
A). 685
B). 645
C). 678
D). 655
9). Find the missing number in the following series.
4, 18, ..., 100, 180, 294

A). 32
B). 36
C). 48
D). 40
10). 840, ?, 420, 140, 35, 7
A). 408
B). 840
C). 480
D). 804
Go to :
Total Pages : 105