Approximation Questions and answers

  1. Aptitude
    1. Approximation
    2. Average
    3. Boat and Stream
    4. Compound interest
    5. Discount
    6. Linear Equations
    7. Mensuration
    8. Mixture and Allegation
    9. Number series
    10. Number System
    11. Partnership
    12. Percentage
    13. Permutation and combination
    14. Pipes and Cisterns
    15. Probability
    16. Problem on ages
    17. Profit and Loss
    18. Ratio and Proportions
    19. Simple and compound interest
    20. Time and Distance
    21. Time and work
    22. Trains
    23. Unitary Method
    24. Word problems
    25. Work and Wages
1). \( \Large \left(12.999\right)^{3} \) = ?
A). 1800
B). 1650
C). 2000
D). 2200
2). \( \Large 50550 \div 50 \div 5 \) = ?
A). 350
B). 150
C). 300
D). 202
3). \( \Large 49.0003 \div 74.999 \) = ?
A). 0.05
B). 0.2
C). 1
D). 0.7
4). \( \Large 23.003 \times 22.998 + 100.010 \) = ?
A). 630
B). 550
C). 700
D). 720
5). \( \Large 125.009 + 69.999 + 104.989 \) = ?
A). 420
B). 300
C). 285
D). 415


6). \( \Large 16.003 \times 27.998 -209.010 \) = ?
A). 150
B). 200
C). 75
D). 240
7). \( \Large 840.003 \div 23.999 \) = ?
A). 47
B). 8
C). 35
D). 18
8). \( \Large 6885.009 - 419.999 - 94.989 \)= ?
A). 6650
B). 6830
C). 6370
D). 6200
9). \( \Large \left(9.95\right)^{2} \times \left(2.01\right)^{2} = 2 \times \left(?\right)^{2} \)=
A). 12
B). 15
C). 25
D). 20
10). \( \Large \frac{2}{3} \times \frac{6}{8} \times \frac{2}{3} \times \frac{3}{4} \) = ?
A). 0.25
B). 0.5
C). 1.45
D). 11.8
Go to :
Total Pages : 46