Approximation Questions and answers

  1. Aptitude
    1. Approximation
    2. Average
    3. Boat and Stream
    4. Compound interest
    5. Discount
    6. Linear Equations
    7. Mensuration
    8. Mixture and Allegation
    9. Number series
    10. Number System
    11. Partnership
    12. Percentage
    13. Permutation and combination
    14. Pipes and Cisterns
    15. Probability
    16. Problem on ages
    17. Profit and Loss
    18. Ratio and Proportions
    19. Simple and compound interest
    20. Time and Distance
    21. Time and work
    22. Trains
    23. Unitary Method
    24. Word problems
    25. Work and Wages
31). \( \Large 1559.999 \div 24.001 + 11.005 \times 6.999 \) = ?
A). 137
B). 132
C). 152
D). 142
32). \( \Large 3.2 \times 8.1 + 3185 \div 4.95 \) = ?
A). 670
B). 660
C). 645
D). 690
33). \( \Large 1205 \div 2.5 \) = ?
A). 3000
B). 4800
C). 300
D). 480
34). \( \Large 4182.395 \div 20.886 \) = ?
A). 300
B). 200
C). 150
D). 250
35). \( \Large 99.999 \div 0.99 \div 0.00991234 \) = ?
A). 100
B). 10000
C). 1000
D). 1000031


36). \( \Large 98743 \div 198 = 800 - ? \)
A). 200
B). 250
C). 300
D). 350
37). \( \Large 0.0004 \div 0.0001 \times 36.000009 \) = ?
A). 0.1
B). 1.45
C). 145
D). 14.5
38). \( \Large 4.999 \div 1.999 \times 6.001 \) = ?
A). 24
B). 20
C). 15
D). 10
39). \( \Large 1679 \div 14.95 \times 5.02 \) = ?
A). 540
B). 525
C). 545
D). 565
40). \( \Large 447.75 \div 28 \times 4.99 \) = ?
A). 44
B). 70
C). 32
D). 80
Go to :
Total Pages : 46