Topics
>> General English >> Antonyms
1). Find the correct antonym for the word - DISCOUNT
A). Interest
B). Premium
C). Profit
D). Concession
2). Find the correct antonym for the word - VOLUNTARY
A). Ordered
B). Alternative
C). Compulsory
D). Essential
3). Find the correct antonym for the word - ORNERY
A). Straight-Forward
B). Easy
C). Complex
D). Plain
4). Find the correct antonym for the word - ACUTE
A). Sharp
B). Critical
C). Dull
D). Sensitive
5). Find the correct antonym for the word - HAPPINESS
A). Contentment
B). Grief
C). Renunciation
D). Beatitude


6). Find the correct antonym for the word - FRESH
A). Laden
B). Soft
C). Sour
D). Stale
7). Find the correct antonym for the word - DENY
A). Accept
B). Accuse
C). Curse
D). Except
8). Find the correct antonym for the word - CHEERFUL
A). Sad
B). Happy
C). Expensive
D). Careless
9). Find the correct antonym for the word - AFFLUENCE
A). Continuance
B). Poverty
C). Diffidence
D). Insurance
10). Find the correct antonym for the word - TIMID
A). Bold
B). Bashful
C). Nervous
D). Soft
Go to :
Total Pages : 18