Topics
>> General English >> Antonyms
31). Find the correct antonym for the highlighted word
This is a trivial matter

A). Important
B). Small
C). Easy
D). Difficult
32). Find the correct antonym for the highlighted word
Everybody called it a lavish party.

A). Big
B). Wasteful
C). Frugal
D). Expensive
33). Find the correct antonym for the highlighted word
Popular fiction in a sense has enriched world literature.

A). Devalued
B). Undervalued
C). Depreciated
D). Impoverished
34). Find the correct antonym for the highlighted word
Her manner has always been hostile to him.

A). Sincere
B). Friendly
C). Fair
D). Good
35). The speaker was irritated with his puerile questions.
A). Impertinent
B). Serious
C). Inane
D). Irrelevant


36). Find the correct antonym for the word - LAUDATORY
A). Laughable
B). Derogatory
C). Abusive
D). Detriment
37). Find the correct antonym for the word - PERTINENT
A). Eloquent
B). Distant
C). Relevant
D). Irrelevant
38). Find the correct antonym for the word - COLOSSAL
A). Fragile
B). Small
C). Colourful
D). Impressive
39). Find the correct antonym for the word - INDISPENSABLE
A). Tolerable
B). Superfluous
C). Expensive
D). Hostile
40). Find the correct antonym for the word - VINDICTIVE
A). Forgiving
B). Humane
C). Polite
D). Liberal
Go to :
Total Pages : 18