Synonyms Questions and answers

Topics
  1. General English
    1. Antonyms
    2. Comprehension
    3. English Literature
    4. General English Test papers
    5. Idioms and Phrases
    6. Ordering of sentences
    7. Synonyms
1). Find the correct synonym for the word - ABERRATION
A). Deviation
B). Deviate
C). Drive
D). Direction
2). Find the correct synonym for the word - ABJECT
A). Miser
B). Miserable
C). Loyal
D). Disloyal
3). Find the correct synonym for the word - ADVERT
A). Tell
B). Say
C). Talk About
D). Ask About
4). Find the correct synonym for the word - INDIGENT
A). Rich
B). Poor
C). Poverty
D). Royal
5). Find the correct synonym - INTEMPERATE
A). Anger
B). Sympathy
C). Pathetic
D). Talk In Self Control


6). Find the correct synonym for the word - BOOM
A). Boost
B). Pull
C). Push
D). Open
7). Find the correct synonym for the word - ALLEGIANCE
A). Loyalty
B). Sincere
C). Obedience
D). Faithful
8). Find the correct synonym - ALTERNATE
A). Other
B). Another
C). Preference
D). Substitution
9). Find the correct synonym for the word - BEAR
A). Animal
B). Control
C). Decontrol
D). Tolerate
10). Find the correct synonym for the word - BECKON
A). Call
B). Money
C). Bell
D). Request
Go to :
Total Pages : 22