• Find the correct antonym for the word - TIMID

    A) Bold

      B) Bashful

    C) Nervous

      D) Soft

    Correct Answer:
    A) Bold

    Description for Correct answer
    Timid means shy. Bold is correct Antonym.

Similar Questions
1). Find the correct antonym for the word - CREATE
A). Destroy B). Envy
C). Satisfy D). Begin
-- View Answer
2). Find the correct antonym for the word - FORBID
A). Defy B). Dislike
C). Permit D). Understand
-- View Answer
3). Find the correct antonym for the word - MASTER
A). Companion B). Follower
C). Slave D). Boss
-- View Answer
4). Find the correct antonym for the highlighted word
Kapil's bowling yesterday proved very costly.
A). Economical B). Frugal
C). Thrifty D). Expensive
-- View Answer
5). Find the correct antonym for the highlighted word
I cannot see much likeness between the two boys
A). Enmity B). Hatred
C). Difference D). Dislike
-- View Answer
6). Find the correct antonym for the highlighted word
I am still dubious about the plan.
A). Certain B). Doubtful
C). Docile D). Faithful
-- View Answer
7). Find the correct antonym for the highlighted word
The wise say that life is meant not merely to accumulate wealth but for self-realization.
A). Amass B). Produce
C). Scatter D). Gather
-- View Answer
8). Find the correct antonym for the highlighted word
He will never turn down your request
A). Turn up B). Turn over
C). Reject D). Accept
-- View Answer
9). Find the correct antonym for the highlighted word
Real happiness does not lie in material possessions alone.
A). Physical B). Essential
C). Spiritual D). Manual
-- View Answer
10). Find the correct antonym for the highlighted word
I was upset by his hostile attitude
A). Friendly B). Positive
C). Negative D). Inimical
-- View Answer