Antonyms Questions and answers

  1. General English
    1. Antonyms
    2. Comprehension
    3. General English Test papers
    4. Idioms and Phrases
    5. Ordering of sentences
    6. Synonyms
1). Find the correct antonym for the word - DISCOUNT
A). Interest
B). Premium
C). Profit
D). Concession
2). Find the correct antonym for the word - VOLUNTARY
A). Ordered
B). Alternative
C). Compulsory
D). Essential
3). Find the correct antonym for the word - ORNERY
A). Straight-Forward
B). Easy
C). Complex
D). Plain
4). Find the correct antonym for the word - ACUTE
A). Sharp
B). Critical
C). Dull
D). Sensitive
5). Find the correct antonym for the word - HAPPINESS
A). Contentment
B). Grief
C). Renunciation
D). Beatitude


6). Find the correct antonym for the word - FRESH
A). Laden
B). Soft
C). Sour
D). Stale
7). Find the correct antonym for the word - DENY
A). Accept
B). Accuse
C). Curse
D). Except
8). Find the correct antonym for the word - CHEERFUL
A). Sad
B). Happy
C). Expensive
D). Careless
9). Find the correct antonym for the word - AFFLUENCE
A). Continuance
B). Poverty
C). Diffidence
D). Insurance
10). Find the correct antonym for the word - TIMID
A). Bold
B). Bashful
C). Nervous
D). Soft
Go to :
Total Pages : 18