Antonyms Questions and answers

  1. General English
    1. Antonyms
    2. Comprehension
    3. General English Test papers
    4. Idioms and Phrases
    5. Ordering of sentences
    6. Synonyms
61). Find the correct antonym for the word - IMPROPRIETY
A). Decorum
B). Purity
C). Ideal
D). Conformity
62). Find the correct antonym for the word - UNSULLIED
A). Visible
B). Foul
C). Stainless
D). Strong
63). Find the correct antonym for the word - Momentary
A). Futuristic
B). Brief
C). Homogenous
D). Perpetual
64). Find the correct antonym for the word - TRAIPSE
A). Walk
B). Stroll
C). Crawl
D). Run
65). Find the correct antonym for the word - SANCTIMONIOUS
A). Holy
B). Realistic
C). Humble
D). Callous


66). Find the correct antonym for the word - MUNIFICENT
A). Miserly
B). Faulty
C). Perplexing
D). Rudimentary
67). Find the correct antonym for the word - COMIC
A). Painful
B). Fearful
C). Tragic
D). Emotional
68). Find the correct antonym for the word - COMMUNICATIVE
A). Primitive
B). Passive
C). Dumb
D). Reticent
69). Find the correct antonym for the word - Insurgent
A). Obedience
B). disloyal
C). devoted
D). treacherous
70). Find the correct antonym for the word - CATAPULT
A). Reach Great Heights
B). Downfall
C). Caterpillar
D). Gaining
Go to :
Total Pages : 18