• Find the correct antonym for the word - VOLUNTARY

    A) Ordered

      B) Alternative

    C) Compulsory

      D) Essential

    Correct Answer:
    C) Compulsory


Similar Questions
1). Find the correct antonym for the word - ORNERY
A). Straight-Forward B). Easy
C). Complex D). Plain
-- View Answer
2). Find the correct antonym for the word - ACUTE
A). Sharp B). Critical
C). Dull D). Sensitive
-- View Answer
3). Find the correct antonym for the word - HAPPINESS
A). Contentment B). Grief
C). Renunciation D). Beatitude
-- View Answer
4). Find the correct antonym for the word - FRESH
A). Laden B). Soft
C). Sour D). Stale
-- View Answer
5). Find the correct antonym for the word - DENY
A). Accept B). Accuse
C). Curse D). Except
-- View Answer
6). Find the correct antonym for the word - CHEERFUL
A). Sad B). Happy
C). Expensive D). Careless
-- View Answer
7). Find the correct antonym for the word - AFFLUENCE
A). Continuance B). Poverty
C). Diffidence D). Insurance
-- View Answer
8). Find the correct antonym for the word - TIMID
A). Bold B). Bashful
C). Nervous D). Soft
-- View Answer
9). Find the correct antonym for the word - CREATE
A). Destroy B). Envy
C). Satisfy D). Begin
-- View Answer
10). Find the correct antonym for the word - FORBID
A). Defy B). Dislike
C). Permit D). Understand
-- View Answer