Find the correct antonym for the word - ORNERY

A) Straight-Forward

B) Easy

C) Complex

D) Plain

Correct Answer:
B) Easy




Comments

No comments available


Similar Questions
1). Find the correct antonym for the word - ACUTE
A). Sharp
B). Critical
C). Dull
D). Sensitive
-- View Answer
2). Find the correct antonym for the word - HAPPINESS
A). Contentment
B). Grief
C). Renunciation
D). Beatitude
-- View Answer
3). Find the correct antonym for the word - FRESH
A). Laden
B). Soft
C). Sour
D). Stale
-- View Answer
4). Find the correct antonym for the word - DENY
A). Accept
B). Accuse
C). Curse
D). Except
-- View Answer
5). Find the correct antonym for the word - CHEERFUL
A). Sad
B). Happy
C). Expensive
D). Careless
-- View Answer
6). Find the correct antonym for the word - AFFLUENCE
A). Continuance
B). Poverty
C). Diffidence
D). Insurance
-- View Answer
7). Find the correct antonym for the word - TIMID
A). Bold
B). Bashful
C). Nervous
D). Soft
-- View Answer
8). Find the correct antonym for the word - CREATE
A). Destroy
B). Envy
C). Satisfy
D). Begin
-- View Answer
9). Find the correct antonym for the word - FORBID
A). Defy
B). Dislike
C). Permit
D). Understand
-- View Answer
10). Find the correct antonym for the word - MASTER
A). Companion
B). Follower
C). Slave
D). Boss
-- View Answer