Antonyms Questions and answers

  1. General English
    1. Antonyms
    2. Comprehension
    3. General English Test papers
    4. Idioms and Phrases
    5. Ordering of sentences
    6. Synonyms
41). Find the correct antonym for the word - FRIVOLOUS
A). Amusing
B). Serious
C). Confusing
D). Teasing
42). Find the correct antonym for the word - TRANSIENT
A). Lasting
B). Moving
C). Persistent
D). Abiding
43). Find the correct antonym for the word - APPARENT
A). Real
B). Significant
C). Unimportant
D). Vague
44). Find the correct antonym for the word - SLACKEN
A). Weaken
B). Intensify
C). Quicken
D). Provoke
45). Find the correct antonym for the word - ZEAL
A). Intolerance
B). Inefficiency
C). Senile
D). Apathy


46). Find the correct antonym for the word - DEFILE
A). Purify
B). Pollute
C). Disturb
D). Glorify
47). Find the correct antonym for the word - FORTUITOUS
A). Unfortunate
B). Accidental
C). Planned
D). Ludicrous
48). Find the correct antonym for the word - AVERSION
A). Promotional
B). Attraction
C). Hatred
D). Passion
49). Find the correct antonym for the word - IMPERIOUS
A). Characterless
B). Impermanent
C). Imperfect
D). Submissive
50). Find the correct antonym for the word - MARVELLOUS
A). Awful
B). Mechanical
C). Meaningless
D). Unsentimental
Go to :
Total Pages : 18