Antonyms Questions and answers

  1. General English
    1. Antonyms
    2. Comprehension
    3. General English Test papers
    4. Idioms and Phrases
    5. Ordering of sentences
    6. Synonyms
51). Find the correct antonym for the word - VEXATION
A). Comfort
B). Slyness
C). Fright
D). Nervousness
52). Find the correct antonym for the word - DOLEFUL
A). Aggressive
B). Cheerful
C). Tired
D). Involved
53). Find the correct antonym for the word - SENILITY
A). Virility
B). Laziness
C). Maturity
D). Exhaustion
54). Find the correct antonym for the word - UNGAINLY
A). Quick
B). Short
C). Awkward
D). Graceful
55). Find the correct antonym for the word - SPORADIC
A). Rare
B). Frequent
C). Sharp
D). Coordinated


56). Find the correct antonym for the word - TERRIBLE
A). Horrible
B). Awesome
C). Delightful
D). Hideous
57). Find the correct antonym for the word - INTRUDE
A). Withhold
B). Withdraw
C). Accept
D). Surrender
58). Find the correct antonym for the word - Dejected
A). Apologetic
B). Anxious
C). Accepted
D). Elated
59). Find the correct antonym for the word - Unbridled
A). Controlled
B). Rebellious
C). Considerate
D). Approved
60). Find the correct antonym for the word - ACQUISITIVE
A). Miserly
B). Frugal
C). Simple
D). Austere
Go to :
Total Pages : 18