Approximation Questions and answers

  1. Aptitude
    1. Approximation
    2. Average
    3. Boat and Stream
    4. Compound interest
    5. Discount
    6. Linear Equations
    7. Mensuration
    8. Mixture and Allegation
    9. Number series
    10. Number System
    11. Partnership
    12. Percentage
    13. Permutation and combination
    14. Pipes and Cisterns
    15. Probability
    16. Problem on ages
    17. Profit and Loss
    18. Ratio and Proportions
    19. Simple and compound interest
    20. Time and Distance
    21. Time and work
    22. Trains
    23. Unitary Method
    24. Word problems
    25. Work and Wages
71). \( \Large ?\% \  of \  218 = 3\frac{1}{3} \times 3.3121 \)
A). 2.5
B). 5
C). 10
D). 15
72). \( \Large 95^{3.7} \div 95^{0.9989} - 95^{?} \)
A). 1.9
B). 3
C). 2.99
D). 2.7
73). \( \Large \sqrt{10000?}+\frac{3.001}{4.987} of\ 1891.992 = ? \)
A). 2500
B). 1230
C). 1640
D). 1525
74). \( \Large 0.0004 \div 0.0001 \times 36.000009 = ? \)
A). 0.1
B). 1.45
C). 145
D). 14.5
75). \( \Large 137\%\ of 12345 = ? \)
A). 17000
B). 15000
C). 1500
D). 14300


76). \( \Large 3739+164 \times 27 = ? \)
A). 105400
B). 4000
C). 8200
D). 690
77). \( \Large 447.75 \div 28 \times 4.99 = ? \)
A). 60
B). 70
C). 72
D). 80
78). \( \Large \left(3.5\right)^{2} \times 19.25+? = 275 \)
A). 15
B). 20
C). 30
D). 28
79). \( \Large 85\%\ of\ 225 + 32.91 \times 5.01 = ? \)
A). 340
B). 355
C). 375
D). 345
80). \( \Large \left(15.96\right)^{2} + 75\%\ of\ 285 = ? \)
A). 435
B). 485
C). 440
D). 470
Go to :
Total Pages : 46