In a row of men, Manoj is 30th from the right and Kiran is 20th from the left. When they interchange their position, Manoj becomes 35th from the right. What is the total number of men in the row?

A) 45

  B) 44

C) 54

  D) 34

Correct Answer:
C) 54

Description for Correct answer:

Before interchange



After interchange



Therefore, Total No. of Men = 20 + 35 - 1 = 54


Comments

No comments available


Similar Questions
1). Seven persons A, B, C, D, E, F and G are standing in a straight line.
D is to the right of G
C is between A and B
E is between F and D
There are three persons between G and B.
Who is on the extreme left?
A). A B). B
C). D D). G
-- View Answer
2). From the given alternative words, select the word which cannot be formed using the letters of the given word:
CUMRSESOME
A). MOUSE B). SOBER
C). ROME D). MERCY
-- View Answer
3). Name a single letter, which can be prefixed to the following words in order to obtain entirely new words?
TILL TABLE PILE TAB PRING
A). S B). B
C). H D). C
-- View Answer
4). Unscramble the following letters to frame a meaningful word. Then find out the correct numerical position of the letters:
B C U S M E L R N A
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
A). 61432587910 B). 31571042698
C). 39428105176 D). 21346897510
-- View Answer
5). Using the following order and key decode the given coded word :
Code: L X P  Z J Y   Q M N B
Key :   b a  e  s p  r   h  i   g t
Coded word : ZBYXMNQB
A). height B). struggle
C). straight D). strength
-- View Answer
6). In a certain code "MOUSE" is written as "PRUQC". How is "SHIFT" written in that code?
A). VJIDR B). VIKRD
C). RKIVD D). VKIDR
-- View Answer
7). In a certain code '253' means 'books' are old; '546' means 'man is old' and '378' means 'buy good books'. What stands for "are" in that code?
A). 2 B). 4
C). 5 D). 6
-- View Answer
8). lf + stands for division; \( \times \) stands for addition; - stands for multiplication; \( \div \) stands for subtraction, which of the following is correct?
a) \( 46 \times 6 \div 4 - 5 + 3 = 74 \)
b) \( 46 - 6 + 4 \times 5 \div 3 = 71 \)
c) \( 46 \div 6 \times 4 - 5 + 3 = 75.5 \)
d) \( 46 \times 6 - 4 + 5 \div 3 = 70.1 \)
A). d B). b
C). a D). c
-- View Answer
9). If \( + = \times , - = \div , \times = +, \div = -, \) then which is the correct equation out of the following?
A). \( 18 \div 6 + 4 - 2 \div 3 = 22 \) B). \( 18 + 6 - 4 \times 2 \div 3 = 26 \)
C). \( 18 \times 6 - 4 + 7 \times 8 = 47 \) D). \( 18 - 6 \times 7 \div 2 + 8 = 63 \)
-- View Answer
10).
A). 97 B). 907
C). 1097 D). 9107
-- View Answer