• From the given alternative words, select the word which cannot be formed using the letters of the given word:
    CUMRSESOME

    A) MOUSE

      B) SOBER

    C) ROME

      D) MERCY

    Correct Answer:
      D) MERCY

    Description for Correct answer
    MOUSE, SOBER and ROME are the words can be formed from the given word CUMBERSOME. But MERCY cannot be formed (Y - absent)

Similar Questions
1). Name a single letter, which can be prefixed to the following words in order to obtain entirely new words?
TILL TABLE PILE TAB PRING
A). S B). B
C). H D). C
-- View Answer
2). Unscramble the following letters to frame a meaningful word. Then find out the correct numerical position of the letters:
B C U S M E L R N A
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
A). 61432587910 B). 31571042698
C). 39428105176 D). 21346897510
-- View Answer
3). Using the following order and key decode the given coded word :
Code: L X P  Z J Y   Q M N B
Key :   b a  e  s p  r   h  i   g t
Coded word : ZBYXMNQB
A). height B). struggle
C). straight D). strength
-- View Answer
4). In a certain code "MOUSE" is written as "PRUQC". How is "SHIFT" written in that code?
A). VJIDR B). VIKRD
C). RKIVD D). VKIDR
-- View Answer
5). In a certain code '253' means 'books' are old; '546' means 'man is old' and '378' means 'buy good books'. What stands for "are" in that code?
A). 2 B). 4
C). 5 D). 6
-- View Answer
6). lf + stands for division; \( \times \) stands for addition; - stands for multiplication; \( \div \) stands for subtraction, which of the following is correct?
a) \( 46 \times 6 \div 4 - 5 + 3 = 74 \)
b) \( 46 - 6 + 4 \times 5 \div 3 = 71 \)
c) \( 46 \div 6 \times 4 - 5 + 3 = 75.5 \)
d) \( 46 \times 6 - 4 + 5 \div 3 = 70.1 \)
A). d B). b
C). a D). c
-- View Answer
7). If \( + = \times , - = \div , \times = +, \div = -, \) then which is the correct equation out of the following?
A). \( 18 \div 6 + 4 - 2 \div 3 = 22 \) B). \( 18 + 6 - 4 \times 2 \div 3 = 26 \)
C). \( 18 \times 6 - 4 + 7 \times 8 = 47 \) D). \( 18 - 6 \times 7 \div 2 + 8 = 63 \)
-- View Answer
8).
A). 97 B). 907
C). 1097 D). 9107
-- View Answer
9).
A). 12 B). 17
C). 18 D). 16
-- View Answer
10).
 9    11   13
13   15   11
14   16   18
11   13    ?
A). 22 B). 14
C). 15 D). 21
-- View Answer