L is the daughter of K. L is married to D. B is the son of D. T is married to B. How is D related to T?

A) Father-in-law

  B) Mother-in-law

C) Cannot be determined

  D) Father

E) Mother

Correct Answer:
A) Father-in-law

Description for Correct answer:

Comments

No comments available


Similar Questions
1). Who amongst the following sits exactly in the middle of the person who sits third from the left and the person who sits second from the light?
A). H B). E
C). D D). G
E). C
-- View Answer
2). What is the position of H with respect to G.
A). Third to the right B). Second to the right
C). Fifth to the right D). Fourth to the left
E). Second to the left
-- View Answer
3). If all the given people are made to sit in alphabetical order from left to right, the positions of how many of them will remain unchanged?
A). Three B). None
C). Two D). One
E). Four
-- View Answer
4). Which of the following is true with respect to E as per the given seating arrangement?
A). E sits to immediate left of G. B). Both I and H are immediate neighbours of E.
C). Only two people sit to the right of E. D). None of the given options is true.
E). Only one person sit between E and B.
-- View Answer
5). Which of the following represents the person seated at the extreme left end of the line?
A). C B). B
C). H D). I
E). F
-- View Answer
6). How many persons are seated between D and G?
A). Three B). Two
C). None D). Four
E). One
-- View Answer
7). Which of the following pairs represents the immediate neighbours of M?
A). X, Y B). Z, B
C). X, W D). Z, X
E). N, W
-- View Answer
8). What will come in place of the question mark (?) in the following series based on the given arrangement? NX, KM, XZ, ML, ?
A). ZK B). WL
C). ZY D). KL
E). ZW
-- View Answer
9). Who amongst the following sits second to the right of M?
A). N B). K
C). Z D). X
E). Y
-- View Answer
10). Which of the following statements is true as per the given arrangement?
A). None of the given options is true. B). M sits to the immediate left of N.
C). X is an immediate neighbor of Z. D). N sits second to the right of X.
E). L sits second to the right of K.
-- View Answer