• Directions (8-13): Study the given information and answer the given questions.

    Eight people- K, L, M, N, W, X, Y and Z are sitting around a circular table facing the centre, with equal distances between each other but not necessarily in the same order.

    K is not an immediate neighbor of W and Z. M sits third to the right of W. L is an immediate neighbour of W. Only two people sit between L and X. Y sits to the immediate right of N.
    Which of the following statements is true as per the given arrangement?

    A) None of the given options is true.

      B) M sits to the immediate left of N.

    C) X is an immediate neighbor of Z.

      D) N sits second to the right of X.

    E) L sits second to the right of K.

    Correct Answer:
      D) N sits second to the right of X.

    Description for Correct answer

Similar Questions
1). How many people sit between X and W as per the given arrangement?
A). Three B). More than three
C). None D). One
E). Two
-- View Answer
2). Based on the given arrangement four of the following five are alike in a certain way and so form a group. Which of the following does not belong to that group?
A). N, L B). M, N
C). Y, Z D). L, X
E). K, M
-- View Answer
3). If each vowel in the word DOMAINS is changed to next letter in English alphabetical series and each consonant is changed to previous letter in English alphabetical series and then all alphabets in the word thus formed is arranged in alphabetical order (from left to right), which of the following will be third from the right end of the new arrangement thus formed?
A). J B). C
C). P D). M
E). B
-- View Answer
4). Which of the following will come in place of the question mark (?) in the following series as per English alphabetical order?
AC BE CG ? EK
A). DF B). DG
C). DJ D). CF
E). DI
-- View Answer
5). The sum of all the three digits of which of the following two numbers is exactly the seine?
A). 527 and 749 B). 749 and 188
C). 863 and 456 D). 863 and 188
E). 527 and 188
-- View Answer
6). Which of the following is the second digit of the third lowest number?
A). 6 B). 2
C). 4 D). 8
E). 5
-- View Answer
7). If '2' is subtracted from last digit of each of these numbers and '1' is added to the first digit of each of these numbers, which of the following will be the third digit of the second lowest number thus formed
A). 6 B). 2
C). 4 D). 8
E). 5
-- View Answer
8). Statement: \( C < O \ge M > P = T > S \)
Conclusions: I. S < O II. T < C
A). If either conclusion I or ll is true B). If neither conclusion I nor II is true
C). If both conclusions I and II are true D). If only conclusion I is true
E). If only conclusion II is true
-- View Answer
9). Statements: \( S < T \ge O = R; T < V \)
Conclusions : I. \( R \le S \) II. \( T \ge R \)
A). If either conclusion I or ll is true B). If neither conclusion I nor II is true
C). If both conclusions I and II are true D). If only conclusion I is true
E). If only conclusion II is true
-- View Answer
10). Statements: \( Z = M < T \ge F > U \)
Conclusions : I. Z < F II. U < M
A). If either conclusion I or ll is true B). If neither conclusion I nor II is true
C). If both conclusions I and II are true D). If only conclusion I is true
E). If only conclusion II is true
-- View Answer