Topics
>> General Computer Science
51). Linux is a_____
A). Utility program for peer-to-peer file sharing
B). Real-time operating system
C). Network operating system
D). PDA platform
E). None of these
52). Which of the following is used to close a tab on a browser?
A). Ctrl + T
B). Ctrl + W
C). Ctrl + A
D). Ctrl + Y
E). None of these
53). NORTON' is an ____
A). Software
B). Anti-Virus Program
C). Network
D). Program
E). None of these
54). A program that converts high level language to machine Language is _______
A). Linker
B). Assembler
C). Compiler
D). All of the above
E). None of these
55). Zip is a -----file.
A). Executable File
B). Compressed File
C). System File
D). Combo
E). None of these


56). At a time how many operating system can be at work on a computer ?
A). Only one
B). Two
C). Three
D). Four
E). None of these
57). Answer Sheets in bank PO's/Clerk's examinations are checked by using -
A). Optical Character Reader
B). Optical Mark Reader
C). Magnetic ink Character Reader
D). All of the above
E). None of these
58). Image can be sent over telephone lines by using ------
A). Larger bandwidth
B). Fax
C). Scanner
D). Cable
E). None of these
59). What is Oracle?
A). A Co-ordination System
B). Word Software
C). Database Software
D). All of the above
E). None of these
60). IC Chip is made of -----.
A). Silicon
B). Nickel
C). Iron
D). Copper
E). None of these
Go to :
Total Pages : 81