Topics
>> General Computer Science
41). Which printer type is an impact printer?
A). Page printers
B). Laser printers
C). Ink-jet printers
D). Dot-matrix printers
E). None of these
42). What type of software must to be used to translate scanned text into a format that can be manipulated?
A). OCR
B). CRT
C). RGB
D). MIDI
E). None of these
43). High Resolution computer monitors will have_____
A). High dpi
B). Low dpi
C). 256 colors
D). Resolution is not measured in dpi
E). None of these
44). Word processing, spreadsheet, and photo-editing are examples of________
A). application software
B). system software
C). operating system software
D). platform software
E). none of these
45). The primary purpose of a computer is to process _____________ and convert it into information.
A). electricity
B). data
C). raw material
D). a bit
E). None of these


46). The simultaneous processing of two or more programs by multiple processors is _____
A). multiprogramming
B). multitasking
C). time-sharing
D). multiprocessing
E). None of these
47). Help Menu is available at which button?
A). End
B). Start
C). Turnoff
D). Restart
E). Reboot
48). The______folder retains copies of messages that you have started but are not yet ready to send.
A). Drafts
B). Outbox
C). Address Book
D). Sent Items
E). None of these
49). What is a serial port that adds a direct connection to a network?
A). FireWire
B). NIC
C). USB
D). Internal modem
E). None of these
50). What should be used if a company wants to include its company name and logo at the bottom of every page of abrochure?
A). Header
B). Macro
C). Footer
D). Footnote
E). None of these
Go to :
Total Pages : 81