Topics
>> General Computer Science
61). At which place is India's Silicon Valley situated?
A). Bangalore
B). Hyderabad
C). Chennai
D). Kolkata
E). None of these
62). A connection from one HTML document to another HTML document is called ____________
A). Hyper Link
B). Connecting Link
C). Icon
D). All of these
E). None of these
63). This device is used to connect your computer with a telephone line, so that can access information from other servers and ordinary users too, said device is called ___________
A). Modem
B). Set Top Box
C). LAN Card
D). UPS
E). None of these
64). The screen background is known as the________
A). Application
B). Window
C). Desktop
D). Frames
E). None of these
65). Which of the following is not an input device?
A). Mouse
B). Keyboard
C). Light pen
D). VDU
E). None of these


66). What are the units used to count the speed of a printer ?
A). CPM
B). DPI
C). PPM
D). BIT
E). None of these
67). A computer that combines the characteristic of analog and digital computers_________
A). Hybrid Computer
B). Digital Computer
C). Analog Computer
D). Super Computer
E). None of these
68). WORM stands for?
A). Write Once Read Many
B). Wanted Once Read Memory
C). Wanted Original Read Memory
D). Write Original Read Memory
E). None of these
69). Memory unit is a part of ______
A). Input Device
B). Control Unit
C). Output Device
D). Central Processing Unit
E). None of these
70). Which of the following companies developed MS Office-2000?
A). Novell
B). Corel
C). Lotus
D). Microsoft
E). None of these
Go to :
Total Pages : 81