• In how many different ways, the letters of the word 'INHALE' can be arranged?

    A) 720

      B) 360

    C) 120

      D) 650

    Correct Answer:
    A) 720

    Description for Correct answer
    The word 'INHALE' has 6 distinct letters.

    Number of arrangements = n! = 6!
    = 6 X 5 X 4 X 3 X 2 X 1 = 720

Similar Questions
1). In how many different ways, the letters of the word 'ARMOUR' can be arranged?
A). 720 B). 300
C). 640 D). None of the above
-- View Answer
2). In how many different ways, the letters of the word 'BANKING' can be arranged?
A). 5040 B). 2540
C). 5080 D). 2520
-- View Answer
3). In how many different ways, can the letters of the word 'VENTURE' be arranged?
A). 840 B). 5040
C). 1260 D). 2520
-- View Answer
4). How many different signals , can be made by 5 flags from 8 flags of different colors?
A). 6270 B). 1680
C). 20160 D). 6720
-- View Answer
5). A child has four pockets and three marbles. In how many ways, the child can put the marbles in the pockets?
A). 12 B). 64
C). 256 D). 60
-- View Answer
6). In how many different ways, can the letters of the word 'ASSASSINATION' be arranged, so that all S are together?
A). 10! B). 14!/(4!)
C). 151200 D). 3628800
-- View Answer
7). There is a 7-digit telephone number with all different digits. If the digit at extreme right and extreme left are 5 and 6 respectively, find how many such telephone numbers are possible?
A). 120 B). 100000
C). 6720 D). 30240
-- View Answer
8). In a meeting between two countries, each country has 12 delegates, all the delegates of one country shakes hands with all delegates of the other country. Find the number of handshakes possible?
A). 72 B). 144
C). 288 D). 234
-- View Answer
9). Find the number of ways, in which 12 different beads can be arranged to form a necklace.
A). 11! / 2 B). 10! / 2
C). 12! / 2 D). Couldn't be determined
-- View Answer
10). 20 persons were invited to a party. In how many ways, they and the host can be seated at a circular table?
A). 18! B). 19!
C). 20! D). Couldn't be determined
-- View Answer