• \( \Large \frac{5}{8} \times 2\frac{3}{5} \div \frac{4}{9} \)

    A) \( \Large 2\frac{13}{27} \)

      B) \( \Large 1\frac{11}{27} \)

    C) \( \Large 2\frac{23}{32} \)

      D) \( \Large 3\frac{21}{32} \)

    Correct Answer:
      D) \( \Large 3\frac{21}{32} \)

    Description for Correct answer

    \( \Large ? = \frac{5}{8} \times \frac{13}{5} \div \frac{4}{9} \)

    \( \Large \frac{5}{8} \times \frac{13}{5} \times \frac{9}{4} = \frac{117}{32} = 3\frac{21}{32} \)


Similar Questions
1). \( \Large 10.8 \times 5.5 \times 8.4 = ? \) 
A). 458.69 B). 489.96
C). 498.96 D). 485.69
-- View Answer
2). \( \Large \left(4 \times 4 \times 4 \times 4 \times 4 \times 4\right)^{5} \times \left(4 \times 4 \times 4\right)^{8} \div \left(4\right)^{3} = \left(64\right)^{?} \)
A). 17 B). 10
C). 16 D). 11
-- View Answer
3). \( \Large 8648 - 7652 = ? \times 40 \)
A). 24.7 B). 28.9
C). 27.4 D). 24.9
-- View Answer
4). \( \Large 683.46 - 227.39 - 341.85 = ? \)
A). 114.22 B). 141.22
C). 144.22 D). 112.22
-- View Answer
5). \( \Large \frac{13}{63} \div \frac{104}{14} \times \frac{52}{19} = ? \)
A). \( \Large \frac{12}{173} \) B). \( \Large \frac{13}{171} \)
C). \( \Large \frac{17}{171} \) D). \( \Large \frac{18}{171} \)
-- View Answer
6). \( \Large \left(5568+87\right)^{\frac{1}{3}} + \left(72 \times 2\right)^{\frac{1}{2}} = ?^{\frac{1}{2}} \)
A). 256 B). 4
C). \( \Large \sqrt{2} \) D). 16
-- View Answer
7). \( \Large \sqrt{13^{2}+28 \div 4- \left(3\right)^{3}+107} = ?^{2} \)
A). 2 B). 16
C). 256 D). 4
-- View Answer
8). \( \Large \left(0.49\right)^{4} \times \left(0.343\right)^{4} \div \left(0.2401\right)^{4} = \left(70 \div 100\right)^{?+3} \)
A). 3 B). 1
C). 4 D). 7
-- View Answer
9). \( \Large \frac{\left[0.5 \times 0.5 \times 0.5 + 0.2 \times 0.2 \times 0.2 + 0.3 \times 0.3 \times 0.3 - 3 \times 0.5 \times 0.3 \times 0.2 \right]}{\left[ 0.5 \times 0.5 + 0.2 \times 0.2 + 0.3 \times 0.3 -0.5 \times 0.2 - 0.2 \times 0.3 - 0.5 \times 0.3 \right]} = ? \)
A). 1 B). 0.6
C). 0.4 D). 0.03
-- View Answer
10). \( \Large \frac{8.73 \times 8.73 \times 8.73 + 4.27 \times 4.27 \times 4.27}{8.73 \times 8.73 - 8.73 \times 4.27 + 4.27 \times 4.27} \) is equal t o
A). 11 B). 13
C). \( \Large \frac{11}{7} \) D). None of these
-- View Answer