• Who has been awarded 'Golden Peacock' Award under the category Corporate Governance and Sustainability?

    A) Mrs. Pema Khandu

      B) Mrs. Rafhri Devi

    C) Mrs. Sheila Dikshit

      D) Mrs. Nara Bhuvaneswari, Chandrababu Naidu's wife

    Correct Answer:
      D) Mrs. Nara Bhuvaneswari, Chandrababu Naidu's wife

    Description for Correct answer
    Nara Bhuvaneswari, Chandrababu Naidu's wife and managing director of the Heritage Foods received 'Golden Peacock Award' under the category Corporate Governance and Sustainability.

Similar Questions
1). Who has been added as the Indian Board Member of US-India Strategic Partnership Forum (USISPF)?
A). Mrs. Nirmala Seetharaman B). Mrs. Harsimrat Kaur Badal
C). Mr. Gaurav Verma D). Mr. Richard Verma
-- View Answer
2). For what purpose scientists of Florida State University developed a new tool?
A). To improve financial condition B). To improve monsoon forecast
C). To improve economic policy D). To improve agricultural products
-- View Answer
3). Who is the Chief Minister for the state of Gujarat?
A). Mr. Narendra Modi B). Mr. Naveen Patnaik
C). Mr. Vijay Rupani D). Mr. Om Prakash Kohli
-- View Answer
4). Mr. Manikchand, Group Chairman Rasiklal Dhariwal dies to what disease?
A). Heart Attack B). Stomach Pain
C). Parotid gland cancer D). Accident
-- View Answer
5). In which city Wellington Military Station exists?
A). Kashmir B). Mumbai
C). Srinagar D). Nilgiris
-- View Answer
6). In which place India exists in World Bank Report of doing ease of business?
A). 50th B). 70th
C). 100th D). 105th
-- View Answer
7). In India how much amount of private investment has been committed in the food processing sector?
A). 70,000 Crore B). 65,000 Crore
C). 50,000 Crore D). 45,000 Crore
-- View Answer
8). Which risk develops due to long term intake of drugs used for heartburn and ulcers?
A). Throat Cancer B). Breast Cancer
C). Blood Cancer D). Stomach Cancer
-- View Answer
9). What are the health issues developed due to more dependent on cell phones?
A). Pain and swelling of the thumb B). Pain in elbow and shoulder
C). Stiffness and pain in neck and back D). All of the above
-- View Answer
10). In which state the Bellandur Lake exists?
A). Punjab B). Maharashtra
C). Karnataka D). Andhra Pradesh
-- View Answer