• In which city Wellington Military Station exists?

    A) Kashmir

      B) Mumbai

    C) Srinagar

      D) Nilgiris

    Correct Answer:
      D) Nilgiris

    Description for Correct answer
    About Wellington Military Station is located at Nilgiris, Tamil Nadu for regimental Centre for the Madras Regiment of the Indian Army

Similar Questions
1). In which place India exists in World Bank Report of doing ease of business?
A). 50th B). 70th
C). 100th D). 105th
-- View Answer
2). In India how much amount of private investment has been committed in the food processing sector?
A). 70,000 Crore B). 65,000 Crore
C). 50,000 Crore D). 45,000 Crore
-- View Answer
3). Which risk develops due to long term intake of drugs used for heartburn and ulcers?
A). Throat Cancer B). Breast Cancer
C). Blood Cancer D). Stomach Cancer
-- View Answer
4). What are the health issues developed due to more dependent on cell phones?
A). Pain and swelling of the thumb B). Pain in elbow and shoulder
C). Stiffness and pain in neck and back D). All of the above
-- View Answer
5). In which state the Bellandur Lake exists?
A). Punjab B). Maharashtra
C). Karnataka D). Andhra Pradesh
-- View Answer
6). How many tickets booking increased from 6 by Indian Railways for Aadhaar-verified passengers?
A). 6 to 10 B). 6 to 18
C). 6 to 12 D). 6 to 16
-- View Answer
7). Which country has been selected for the first time in International Hockey Tournament?
A). Africa B). South Korea
C). China D). Brazil
-- View Answer
8). Who has won the Bronze Medal in 50m Pistol International Shooting Sport Federation World Cup Final in Delhi? 
A). Jitu Rai B). Heena Sidhu
C). Sangram D). Amanpreet
-- View Answer
9). For which part of India Jawaharlal Nehru University organized two day seminar on 'Disasters and Community Resilience'?
A). Northeastern states B). Northwestern states
C). Southeastern states D). Southwestern states
-- View Answer
10). In which state Mr. Punathil Kunjabdulla, Distinguished Writer belongs, who died recently?
A). Karnataka B). Chennai
C). Kerala D). Maharashtra
-- View Answer