When was Mona Lisa painted by Leonardo da Vinci?


A) 1431 AD

B) 1492 AD

C) 1504 AD

D) 1556 AD

Correct Answer:
C) 1504 AD


Part of solved General Knowledge questions and answers : >> General Knowledge








Comments

No comments available




Similar Questions
1). Who wrote the book Thirukural?
A). Sekilar
B). Kambar
C). Thiruvalluvar
D). Sathanar
-- View Answer
2). A Brief History of Time: From the Big Bang to Black Holes - is the book written by which of the following scientists
A). Albert Einstein
B). Stephen Hawkings
C). Neils Bhor
D). Issac Newton
-- View Answer
3). Das Kapital is the book written by which of the following authors?
A). Vladimir Lenin
B). Leon Tortsky
C). Karl Marx
D). Joseph Stalin
-- View Answer
4). Meghaduta is the book written by which of the following authors?
A). Kalidas
B). Kambar
C). Vatsyayan
D). Vivekananda
-- View Answer
5). Man Of Destiny was written by which of the following authors?
A). Oscar wilde
B). William Shakesphere
C). Mark Twain
D). George Bernard Shaw
-- View Answer


6). Mahabaratha was written by which of the below authors?
A). Kambar
B). Vyasa
C). Valmiki
D). Satyavathi
-- View Answer
7). Malgudi Days was written by which of the below authors?
A). K.R Narayanan
B). R.K Narayanan
C). R.K Laxman
D). Mulk Raj Anand
-- View Answer
8). Paradise lost was written by?
A). John Milton
B). William shakesphere
C). William Wordsworth
D). Oscar Wilde
-- View Answer
9). Schindler's List - was written by?
A). Oskar Schindler
B). Steven Spielberg
C). Thomas Keneally
D). Itzhak Stern
-- View Answer
10). Art of war was written by?
A). Joseph Stalin
B). Confusius
C). Adolf Hitler
D). Sun Tzu
-- View Answer