Topics
>> Current Affairs-November-2017(1)

Below are the links for practice tests

Current Affairs-November-2017(1)

11). Which risk develops due to long term intake of drugs used for heartburn and ulcers?
A). Throat Cancer
B). Breast Cancer
C). Blood Cancer
D). Stomach Cancer
12). What are the health issues developed due to more dependent on cell phones?
A). Pain and swelling of the thumb
B). Pain in elbow and shoulder
C). Stiffness and pain in neck and back
D). All of the above
13). In which state the Bellandur Lake exists?
A). Punjab
B). Maharashtra
C). Karnataka
D). Andhra Pradesh
14). How many tickets booking increased from 6 by Indian Railways for Aadhaar-verified passengers?
A). 6 to 10
B). 6 to 18
C). 6 to 12
D). 6 to 16
15). Which country has been selected for the first time in International Hockey Tournament?
A). Africa
B). South Korea
C). China
D). Brazil


16). Who has won the Bronze Medal in 50m Pistol International Shooting Sport Federation World Cup Final in Delhi? 
A). Jitu Rai
B). Heena Sidhu
C). Sangram
D). Amanpreet
17). For which part of India Jawaharlal Nehru University organized two day seminar on 'Disasters and Community Resilience'?
A). Northeastern states
B). Northwestern states
C). Southeastern states
D). Southwestern states
18). In which state Mr. Punathil Kunjabdulla, Distinguished Writer belongs, who died recently?
A). Karnataka
B). Chennai
C). Kerala
D). Maharashtra
19). In which country 2018 Pyeongchang Winter Olympics will take place?
A). China
B). Athens
C). Greece
D). South Korea
20). In which place India exists in World Bank's Ease of Doing Business rankings?
A). 141st
B). 150th
C). 100th
D). 130th
Go to :
Total Pages : 2