• ccbab ....... caa ........ bccc ............. a .........

    A) babb

      B) bbba

    C) baab

      D) babc

    Correct Answer:
    A) babb

    Description for Correct answer
    The given sequence may be grouped as follows

    c c b a / b b c a / a a b c / c c b a / b

    Therefore, Missing letters are b a b b

Similar Questions
1). a .... ..... dba ... .... bcad ...... ...... da ..... ...... cd
A). bcccdbcab B). abcddcba
C). cbcddcba D). aabbccdd
-- View Answer
2). 4, 6, 10, 16, 24,....?......
A). 28 B). 30
C). 34 D). 40
-- View Answer
3). 3, 5, 9, 17, .....?.....
A). 26 B). 65
C). 33 D). 42
-- View Answer
4). A train starts from station A and reaches B 15 minutes late when it moves with 40 km/hr and 24 minutes late when it goes 30 km/hr. The distance between the two station is
A). 16 Km B). 18 Km
C). 21 Km D). 24 Km
-- View Answer
5). In a row of men, Manoj is 30th from the right and Kiran is 20th from the left. When they interchange their position, Manoj becomes 35th from the right. What is the total number of men in the row?
A). 45 B). 44
C). 54 D). 34
-- View Answer
6). Seven persons A, B, C, D, E, F and G are standing in a straight line.
D is to the right of G
C is between A and B
E is between F and D
There are three persons between G and B.
Who is on the extreme left?
A). A B). B
C). D D). G
-- View Answer
7). From the given alternative words, select the word which cannot be formed using the letters of the given word:
CUMRSESOME
A). MOUSE B). SOBER
C). ROME D). MERCY
-- View Answer
8). Name a single letter, which can be prefixed to the following words in order to obtain entirely new words?
TILL TABLE PILE TAB PRING
A). S B). B
C). H D). C
-- View Answer
9). Unscramble the following letters to frame a meaningful word. Then find out the correct numerical position of the letters:
B C U S M E L R N A
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
A). 61432587910 B). 31571042698
C). 39428105176 D). 21346897510
-- View Answer
10). Using the following order and key decode the given coded word :
Code: L X P  Z J Y   Q M N B
Key :   b a  e  s p  r   h  i   g t
Coded word : ZBYXMNQB
A). height B). struggle
C). straight D). strength
-- View Answer