• Choose the correct alternative to complete the series.
    Lilly, Daisy, Datura,......?.

    A) Sunflower

      B) Hibiscus

    C) Marigold

      D) Jasmine

    Correct Answer:
      D) Jasmine

    Description for Correct answer
    No. of letters in the word Lily = 4

    No. of letters in the word Daisy = 5

    No. of letters in the word Datura = 6

    Jasmine has 7 letters which can complete series

Similar Questions
1). Which one of the given responses would be a meaningful order of the following?
1). Elephant 2) Cat 3) Mosquito 4) Tiger 5) Whale  
A). 5 3 1 2 4 B). 1 3 5 4 2
C). 3 2 4 1 5 D). 2 5 1 4 3
-- View Answer
2). ccbab ....... caa ........ bccc ............. a .........
A). babb B). bbba
C). baab D). babc
-- View Answer
3). a .... ..... dba ... .... bcad ...... ...... da ..... ...... cd
A). bcccdbcab B). abcddcba
C). cbcddcba D). aabbccdd
-- View Answer
4). 4, 6, 10, 16, 24,....?......
A). 28 B). 30
C). 34 D). 40
-- View Answer
5). 3, 5, 9, 17, .....?.....
A). 26 B). 65
C). 33 D). 42
-- View Answer
6). A train starts from station A and reaches B 15 minutes late when it moves with 40 km/hr and 24 minutes late when it goes 30 km/hr. The distance between the two station is
A). 16 Km B). 18 Km
C). 21 Km D). 24 Km
-- View Answer
7). In a row of men, Manoj is 30th from the right and Kiran is 20th from the left. When they interchange their position, Manoj becomes 35th from the right. What is the total number of men in the row?
A). 45 B). 44
C). 54 D). 34
-- View Answer
8). Seven persons A, B, C, D, E, F and G are standing in a straight line.
D is to the right of G
C is between A and B
E is between F and D
There are three persons between G and B.
Who is on the extreme left?
A). A B). B
C). D D). G
-- View Answer
9). From the given alternative words, select the word which cannot be formed using the letters of the given word:
CUMRSESOME
A). MOUSE B). SOBER
C). ROME D). MERCY
-- View Answer
10). Name a single letter, which can be prefixed to the following words in order to obtain entirely new words?
TILL TABLE PILE TAB PRING
A). S B). B
C). H D). C
-- View Answer