Directions (31-35 ) : What should come in place of the question mark (?) in the following number series ?

2890 ? 1162 874 730 658


A) 1684

B) 1738

C) 1784

D) 1672

E) None of these

Correct Answer:
B) 1738

Description for Correct answer:

Part of solved SBI JuniorAssociate-2 questions and answers : Exams >> Bank Exams >> SBI JuniorAssociate-2








Comments

No comments available




Similar Questions
1). 14 1004 1202 1251.5 1268 ?
A). 1267.5
B). 1276.25
C). 1324.5
D). 1367.25
E). None of these
-- View Answer
2). 11 X 468 \( \large \div \) 26 = ? + 13
A). 175
B). 185
C). 211
D). 201
E). None of these
-- View Answer
3). \( \large \sqrt{?} \)% Of 160 = 64 \( \large \div \) 2
A). 40
B). 400
C). 20
D). \( \large \sqrt{20} \)
E). None of these
-- View Answer
4). \( \large \sqrt{42 x 3 + 14 \times 4 + 179} \) = ?
A). \( \large \sqrt{19} \)
B). 361
C). \( \large 361^{2} \)
D). \( \large \sqrt{325} \)
E). None of these
-- View Answer
5). \( \large 224 x 14^{2} \) \( \large \div \) 32 + 47 =?
A). 55
B). 45
C). 65
D). 35
E). None of these
-- View Answer


6). 255 + 17 + 5 =\( \large ?^{2} \)
A). 9
B). \( \large \sqrt{3} \)
C). 3
D). 27
E). 81
-- View Answer
7). \( \large \sqrt{1156} \)+ \( \large \sqrt{289} \) = ? + 8
A). 32
B). 16
C). 0.25
D). 0.45
E). None of these
-- View Answer
8). ?% of 550 - 12% of 150 = 125
A). 54
B). 44
C). 16
D). 36
E). None of these
-- View Answer
9). 87873 - 7878 - 6666 - 777 - 33 = ?
A). 73354
B). 75224
C). 72534
D). 72524
E). None of these
-- View Answer
10). \( \large 1 + \sqrt{5}^{2} \) = ? + \( \large \sqrt{20} \)
A). 6 + 4\( \large \sqrt{5} \)
B). 4\( \large \sqrt{5} \)
C). 6
D). \( \large \sqrt{6} \)
E). None of these
-- View Answer