Directions (31-35 ) : What should come in place of the question mark (?) in the following number series ?

124 112 176 420 1488 ?


A) 8568

B) 7140

C) 5712

D) 6150

E) None of these

Correct Answer:
B) 7140

Description for Correct answer:

Part of solved SBI JuniorAssociate-2 questions and answers : Exams >> Bank Exams >> SBI JuniorAssociate-2








Comments

No comments available




Similar Questions
1). 384 381 372 345 264 ?
A). 23
B). 25
C). 43
D). 24
E). None of these
-- View Answer
2). 282 286 302 7 402 502
A). 366
B). 318
C). 326
D). 338
E). None of these
-- View Answer
3). 2890 ? 1162 874 730 658
A). 1684
B). 1738
C). 1784
D). 1672
E). None of these
-- View Answer
4). 14 1004 1202 1251.5 1268 ?
A). 1267.5
B). 1276.25
C). 1324.5
D). 1367.25
E). None of these
-- View Answer
5). 11 X 468 \( \large \div \) 26 = ? + 13
A). 175
B). 185
C). 211
D). 201
E). None of these
-- View Answer


6). \( \large \sqrt{?} \)% Of 160 = 64 \( \large \div \) 2
A). 40
B). 400
C). 20
D). \( \large \sqrt{20} \)
E). None of these
-- View Answer
7). \( \large \sqrt{42 x 3 + 14 \times 4 + 179} \) = ?
A). \( \large \sqrt{19} \)
B). 361
C). \( \large 361^{2} \)
D). \( \large \sqrt{325} \)
E). None of these
-- View Answer
8). \( \large 224 x 14^{2} \) \( \large \div \) 32 + 47 =?
A). 55
B). 45
C). 65
D). 35
E). None of these
-- View Answer
9). 255 + 17 + 5 =\( \large ?^{2} \)
A). 9
B). \( \large \sqrt{3} \)
C). 3
D). 27
E). 81
-- View Answer
10). \( \large \sqrt{1156} \)+ \( \large \sqrt{289} \) = ? + 8
A). 32
B). 16
C). 0.25
D). 0.45
E). None of these
-- View Answer