If it is possible to make only one meaningful word with the second. third and the sixth letters from the left of the word 'INTEREST'. which would be the second letter Of that word from the right ? If more than one such word can be formed, give 'X' as the answer. If no such word can be formed, give 'Z' as your answer.


A) T

B) S

C) N

D) X

E) Z

Correct Answer:
D) X

Description for Correct answer:
word = INTEREST

Second, third and sixth letter = N, T, E

Meaningful words = NET, TEN

Part of solved SBI JuniorAssociate questions and answers : Exams >> Bank Exams >> SBI JuniorAssociate








Comments

No comments available




Similar Questions
1). Find out the grammatical error in below sentence
A). The next time you
B). are at the city airport
C). apart of shopping for the usual
D). you can also purchase a piece of art
E). No error
-- View Answer
2). Find out the grammatical error in below sentence
A). Despite being laid low by illness
B). in the run-up to the event
C). the sportsman intend to give his best
D). on the upcoming championship
E). No error
-- View Answer
3). Find out the grammatical error in below sentence
A). After staying together
B). for several years, the actress
C). finally separated from her husband
D). for good in 2004
E). No error
-- View Answer
4). Find out the grammatical error in below sentence
A). The city's young women
B). are going out and buying
C). diamonds themselves, as by gifted
D). diamonds by men is such passed
E). No error
-- View Answer
5). Find out the grammatical error in below sentence
A). After swung between playing
B). positive and negative characters
C). the actor is set to attempt comedy
D). for the first time on small screen
E). No error
-- View Answer


6). Find out the grammatical error in below sentence
A). People who play
B). their radios too
C). loud have no
D). considerations for others
E). No error
-- View Answer
7). Find out the grammatical error in below sentence
A). The novel has neither
B). an interesting
C). plot, nor any
D). interesting character
E). No error
-- View Answer
8). Find out the grammatical error in below sentence
A). It you were given a
B). chance to live in
C). some other country, which
D). one would you have chosen ?
E). No error
-- View Answer
9). Find out the grammatical error in below sentence
A). Having lived to
B). Paris for two
C). years, Prakash understands
D). French reasonably well
E). No error
-- View Answer
10). Find out the grammatical error in below sentence
A). Reema decided not to
B). watch the movie because
C). she had to study for the
D). quiz to be hold the next day
E). No error
-- View Answer