Directions (Q.62-81): Look at the underlined part of each sentence. Below each sentence are given three possible substitutions for the underlined part. If one of them is better than the underlined part, mark accordingly on the Answer Sheet. If none of the substitutions improve the sentence, mark (d)on the Answer Sheet.

We shall not wait for anyonewho will arrive late


A) who arrives late

B) who arrived late

C) who shall arrive

D) NO IMPROVEMENT

Correct Answer:
A) who arrives late


Part of solved CDS General English(1) questions and answers : Exams >> CDSE >> CDS General English(1)








Comments

No comments available




Similar Questions
1). We had a hard time in the war
A). from the war
B). since the war
C). during the war
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
2). He aimed a blow on me
A). at me
B). to me
C). against me
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
3). He waited for her by dinnertime
A). at dinnertime
B). till dinnertime
C). on dinnertime
D). NO IMPROVEMENT .
-- View Answer
4). He does not have the last idea of it.
A). little
B). less
C). least
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
5). Born of poor, illiterate farm workers, Lincoln rose to become the president of the U.S.A.
A). raised to become
B). arose to become
C). risen to become
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer


6). Gopal is two years older than his brother
A). than own brother
B). to his brother
C). by his brother
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
7). The editor regretted that he was inable to make use of the article.
A). was disabled
B). was unable
C). was enabled
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
8). He walked softly lest he may wake the baby.
A). he would wake
B). be waked
C). he should wake
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
9). I look forward to meet you in Delhi
A). meeting you
B). to meet with you
C). at meeting you
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
10). I do know where has he gone
A). where had he gone
B). where he has gone
C). when has he gone
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer