Directions (Q.62-81): Look at the underlined part of each sentence. Below each sentence are given three possible substitutions for the underlined part. If one of them is better than the underlined part, mark accordingly on the Answer Sheet. If none of the substitutions improve the sentence, mark (d)on the Answer Sheet.

I haven't hardly studied for this examination.


A) Hardly I have studied

B) I have hardly studied

C) Not hardly I have studied

D) NO IMPROVEMENT

Correct Answer:
B) I have hardly studied


Part of solved CDS General English(1) questions and answers : Exams >> CDSE >> CDS General English(1)








Comments

No comments available




Similar Questions
1). As you look across the street,lighted windows can be seen
A). you saw lighted windows
B). lighted windows may be seen
C). you can see lighted window
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
2). Her sister is a nurse and she intends to be one too
A). this is the profession she intends
B). her intention is the same profession
C). she intending to be nurse too
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
3). He asked forthe cup of tea
A). some cup of tea
B). cup of tea
C). a cup of tea
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
4). Several people saw the thief snatch her gold chain.
A). people have seen
B). people were seeing
C). people must see
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
5). We shall not wait for anyonewho will arrive late
A). who arrives late
B). who arrived late
C). who shall arrive
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer


6). We had a hard time in the war
A). from the war
B). since the war
C). during the war
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
7). He aimed a blow on me
A). at me
B). to me
C). against me
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
8). He waited for her by dinnertime
A). at dinnertime
B). till dinnertime
C). on dinnertime
D). NO IMPROVEMENT .
-- View Answer
9). He does not have the last idea of it.
A). little
B). less
C). least
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer
10). Born of poor, illiterate farm workers, Lincoln rose to become the president of the U.S.A.
A). raised to become
B). arose to become
C). risen to become
D). NO IMPROVEMENT
-- View Answer