Mac number is associated with :

A) Ship

  B) Light

C) Sound

  D) Jet Plane

Correct Answer:
  D) Jet Plane


Comments

No comments available


Similar Questions
1). Consider the following statements :
1. Intel's Pentium IV is an operating system used in PCs.
2. During booting period of a PC, the operating system is first loaded.
3. Analogue computers are useful only in scientific field while digital computers have application in scientific as well as in business, administrative functions.
4. Micro-computer is another name for micro-processor.
Which of these statements are correct?
A). 1, 2, 3 and 4 B). 2 ad 3
C). 1 and 4 D). 1, 2 and 4
-- View Answer
2). Nearly 3.97 million people carry the dreaded virus in India. What virus is it?
A). Hepatitis-B B). HIV/AIDS
C). Both (a) and (b) D). None of these
-- View Answer
3). Consider the following statements about internet facility:
1. It serves as the largest on-line information system.
2. It provides the most dependable and fastest mode for sending e-mail.
3. Recurring expenditure on communicating e-mail is very high.
4. It is often misused and has triggered cyber-crimes.
Which of these statements are correct?
A). 1, 2 and 4 B). 1 and 4
C). 2, 3 and 4 D). 2 and 3
-- View Answer
4). Match the following:
1. Global warming - 1. Oxides of Nitrogen and Sulphur
B. Acid rain - 2. Airport
C. Noise pollution - 3. Decibel
D. Noise level - 4. Greenhouse effect
5. Nuclear tests
Below options are given in A B C D order
A). 1 4 3 2 B). 3 1 2 5
C). 4 1 2 3 D). 1 2 3 5
-- View Answer
5). BCG vaccination should be done to a new-born baby within :
A). 6 months B). 7 days
C). Immediately after birth D). 48 days
-- View Answer
6). Why did the Government ban the import of "Terminator seeds"?
A). To contain a virus which can destroy local crops B). These seeds are injurious to human and animal health
C). These seeds contain genetically engineered properties to prevent further
multiplication
D). These seeds multiply at very slow rates
-- View Answer
7). If the level of atmospheric pollution increases :
A). the length of the day will increase B). the length of the day will decrease
C). the length of the day will remain the same D). one will not be able to make any prediction about the length of the day purely
on the basis of the level of population
-- View Answer
8). Who produced the first automobiles?
A). Goltleib Daimler B). Henry Ford
C). Rudolf Diesel D). Carl Benz
-- View Answer
9). 10. What is an organisation's introductory web page called?
A). Portal B). Vortal
C). Homepage D). Website
-- View Answer
10). Which one of the following are useful in the detection of landmines?
A). Bee B). Wasp
C). Butterfly D). Moth
-- View Answer