• Website is a collection of ________

    A) HTML documents

      B) Graphic files

    C) Audio and Video files

      D) All of the above

    E) None of these

    Correct Answer:
      D) All of the above


Similar Questions
1). Who designed the first electronic computer - ENIAC?
A). Van Neuman B). Joseph M Jacquard
C). J presper Eckert D). Both 1 and 2
E). None of these
-- View Answer
2). Which of the following is not a network?
A). Local Area Network B). Wide Area Network
C). Optical Fiber D). All are networks
E). None of these
-- View Answer
3). In MICR, C stands for?
A). Code B). Colour
C). Computer D). Character
E). None of these
-- View Answer
4). Which of the following is the largest unit of storage?
A). GB B). KB
C). MB D). TB
E). None of these
-- View Answer
5). Virtual memory is?
A). Memory on the hard disk that the CPU uses an extended RAM B). in RAM
C). Only necessary if you do not have any RAM in your computer D). a back up device for floppy disks
E). None of these
-- View Answer
6). _______ is the process of finding errors in software code?
A). Compiling B). Testing
C). Running D). Debugging
E). None of these
-- View Answer
7). What is the shortcut key to "Undo" the last action in a document?
A). Ctrl + X B). Ctrl + Y
C). Ctrl + Z D). Ctrl + U
E). None of these
-- View Answer
8). The programs which are as permanent as hardware and stored in ROM is known as
A). Hardware B). Software
C). Firmware D). ROM ware
E). None of these
-- View Answer
9). For creating a document, you use........ Command at File Menu.
A). Open B). Close
C). New D). Save
E). None of these
-- View Answer
10). Computer uses the_________number system to store data and perform calculations.
A). Binary B). octal
C). Decimal D). Hexadecimal
E). None of these
-- View Answer