• In CSMA/CD, the computer sends a fixed unit of data called a(n)_______

    A) Node.

      B) Packet

    C) Override.

      D) Token.

    E) None of these

    Correct Answer:
      B) Packet


Similar Questions
1). The uniform resource locator (URL) is case sensitive in the ____.
A). Protocol B). Authority
C). Directory D). Type
E). None of these
-- View Answer
2). ASCII is a(n)________
A). Numbering system for representing numbers with decimals. B). Character representation standard common in older mainframe computers.
C). Encoding standard used to represent letters and characters. D). Symbolic programming language that directly represents machine instructions.
E). None of these
-- View Answer
3). A global network made up of thousands of privately owned computers and networks is called the:
A). World Wide Web B). Internet
C). Specialized search engine. D). Intranet
E). None of these
-- View Answer
4). Which of the following scrambles a message by applying a secret code?
A). Encryption B). Audits
C). UPS D). Firewalls
E). None of these
-- View Answer
5). The Internet began with the development of
A). USENET B). ARPANET
C). Ethernet D). Intranet
E). None of these
-- View Answer
6). Website is a collection of ________
A). HTML documents B). Graphic files
C). Audio and Video files D). All of the above
E). None of these
-- View Answer
7). Who designed the first electronic computer - ENIAC?
A). Van Neuman B). Joseph M Jacquard
C). J presper Eckert D). Both B and C
E). None of these
-- View Answer
8). Which of the following is not a network?
A). Local Area Network B). Wide Area Network
C). Optical Fiber D). All are networks
E). None of these
-- View Answer
9). In MICR, C stands for?
A). Code B). Colour
C). Computer D). Character
E). None of these
-- View Answer
10). Which of the following is the largest unit of storage?
A). GB B). KB
C). MB D). TB
E). None of these
-- View Answer