Most abundant tissues of our body are


A) muscular

B) Skeletal Muscle

C) epithelial

D) nervous

Correct Answer:
B) Skeletal Muscle


Part of solved Biology questions and answers : >> General Science >> Biology








Comments

No comments available




Similar Questions
1). Most common disease of poultry in India is
A). fowl pox
B). tick fever
C). ranikhet
D). coryza
-- View Answer
2). Ptyalin is an enzyme produced in the
A). salivary glands
B). pituitary glands
C). thyroid glands
D). pancreas
-- View Answer
3). Nitrogen is fixed in ecosystems in ways stated below. Which one of the statements below is false?
A). By cyanobacteria
B). By electrical discharges in the atmosphere
C). By industrially synthesised fertilizer
D). By denitrification
-- View Answer
4). Pollen grains in plants are produced in
A). roots
B). leaves
C). flower
D). stem
-- View Answer
5). Pollination by wind is called
A). anemophily
B). hydrophily
C). zoophily
D). entomophily
-- View Answer


6). Mutation is
A). a factor responsible for plant growth
B). a change which affects the offspring of F2 generation only
C). a change that is inherited
D). a change which affects the parents
-- View Answer
7). Oxyreductases, transferases, hydrolases, lyases, isomerases and ligases are all classes of
A). hormones
B). enzymes
C). proteins
D). vitamins
-- View Answer
8). Radish is a
A). bulb
B). conn
C). modified root
D). tuber
-- View Answer
9). Outer covering of virus made up of protein is
A). capsid
B). coat
C). virion
D). viriod
-- View Answer
10). Movements due to light are shown by
A). flowering plants
B). lower plants
C). all land plants
D). all the plants
-- View Answer