\( \Large \frac{1212}{0.5} = 6.06 \times ? \)

A) 4.04

  B) 400

C) 0.4

  D) 0.44

Correct Answer:
  B) 400

Description for Correct answer:

\( \Large ? = \frac{1212}{0.5 \times 6.06} = \frac{1212}{5 \times 606} \times 10 \times 100 \)

= \( \Large \frac{1212}{3030} \times 1000 = \frac{1212 \times 100}{303} = 400 \)


Similar Questions
1). \( \Large 33 + 371 \div 7 \) = ?
A). 89 B). 85
C). 86 D). 84
-- View Answer
2). \( \Large \left(39.3 \times 53.4\right) + \left(26.7 \times 5.9\right) \) = ?
A). 2520.15 B). 2256.15
C). 2562.15 D). 2652.15
-- View Answer
3). \( \Large \frac{3}{4} of \frac{5}{6} of \frac{7}{10} of 1664 \) = ?
A). 648 B). 762
C). 612 D). 728
-- View Answer
4). If the fractions \( \Large \frac{19}{21}, \frac{21}{25}, \frac{25}{29}, \frac{29}{31} \  and \  \frac{31}{37} \) are arranged in ascending order of their values, then which one will be the 2nd?
A). \( \Large \frac{19}{21} \) B). \( \Large \frac{21}{25} \)
C). \( \Large \frac{25}{29} \) D). \( \Large \frac{29}{31} \)
-- View Answer
5). \( \Large 783 \div 9 \div 0.75 \) = ?
A). 130 B). 124
C). 118 D). 116
-- View Answer
6). 4 + 4.44 + 44.4 + 4.04 + 444 = ?
A). 472.88 B). 495.22
C). 500.88 D). 577.2
-- View Answer
7). When 0.252525.........is converted into fraction, then find the result.
A). \( \Large \frac{25}{99} \) B). \( \Large \frac{25}{90} \)
C). \( \Large \frac{25}{999} \) D). \( \Large \frac{25}{9999} \)
-- View Answer
8). Out of the fractions \( \Large \frac{5}{7},\frac{4}{9},\frac{6}{11}, \frac{2}{5} and \frac{3}{4} \) what is the difference between the largest and the smallest fractions?
A). \( \Large \frac{6}{13} \) B). \( \Large \frac{11}{18} \)
C). \( \Large \frac{7}{18} \) D). None of the above
-- View Answer
9). If the numerator of a fraction is increased by 200% and the denominator of the fraction is increased by 150%, the resultant fraction is 9/35. What is the original fraction?
A). \( \Large \frac{3}{10} \) B). \( \Large \frac{2}{15} \)
C). \( \Large \frac{3}{16} \) D). None of the above
-- View Answer
10). A, B, C and D purchase a gift worth Rs.60. A pays \( \Large \frac{1}{2} \) of what others are paying, B pays \( \Large \frac{1}{3} \)rd of what others are paying and C pays \( \Large \frac{1}{4} \)th of what others are paying. What is the amount paid by D?
A). 14 B). 15
C). 16 D). 13
-- View Answer