\( \Large 1\frac{3}{5} + 1\frac{8}{9} + 2\frac{4}{5} \) = ?

A) \( \Large 6\frac{19}{45} \)

  B) \( \Large 6\frac{16}{45} \)

C) \( \Large 6\frac{17}{45} \)

  D) \( \Large 6\frac{13}{45} \)

Correct Answer:
  D) \( \Large 6\frac{13}{45} \)

Description for Correct answer:

\(  \Large 1\frac{3}{5}+1\frac{8}{9}+2\frac{4}{5} = \left(1+1+2\right) + \left(\frac{3}{5}+\frac{8}{9}+\frac{4}{5}\right) \)

\(  \Large 4 + \frac{27+40+36}{45} \)

\(  \Large 4 + \frac{103}{45} = 4 + 2\frac{13}{45} = 6\frac{13}{45} \)


Similar Questions
1). 19999 = ? 21111
A). 0.947 B). 0.749
C). 0.497 D). 0.794
-- View Answer
2). \( \Large \frac{1212}{0.5} = 6.06 \times ? \)
A). 4.04 B). 400
C). 0.4 D). 0.44
-- View Answer
3). \( \Large 33 + 371 \div 7 \) = ?
A). 89 B). 85
C). 86 D). 84
-- View Answer
4). \( \Large \left(39.3 \times 53.4\right) + \left(26.7 \times 5.9\right) \) = ?
A). 2520.15 B). 2256.15
C). 2562.15 D). 2652.15
-- View Answer
5). \( \Large \frac{3}{4} of \frac{5}{6} of \frac{7}{10} of 1664 \) = ?
A). 648 B). 762
C). 612 D). 728
-- View Answer
6). If the fractions \( \Large \frac{19}{21}, \frac{21}{25}, \frac{25}{29}, \frac{29}{31} \  and \  \frac{31}{37} \) are arranged in ascending order of their values, then which one will be the 2nd?
A). \( \Large \frac{19}{21} \) B). \( \Large \frac{21}{25} \)
C). \( \Large \frac{25}{29} \) D). \( \Large \frac{29}{31} \)
-- View Answer
7). \( \Large 783 \div 9 \div 0.75 \) = ?
A). 130 B). 124
C). 118 D). 116
-- View Answer
8). 4 + 4.44 + 44.4 + 4.04 + 444 = ?
A). 472.88 B). 495.22
C). 500.88 D). 577.2
-- View Answer
9). When 0.252525.........is converted into fraction, then find the result.
A). \( \Large \frac{25}{99} \) B). \( \Large \frac{25}{90} \)
C). \( \Large \frac{25}{999} \) D). \( \Large \frac{25}{9999} \)
-- View Answer
10). Out of the fractions \( \Large \frac{5}{7},\frac{4}{9},\frac{6}{11}, \frac{2}{5} and \frac{3}{4} \) what is the difference between the largest and the smallest fractions?
A). \( \Large \frac{6}{13} \) B). \( \Large \frac{11}{18} \)
C). \( \Large \frac{7}{18} \) D). None of the above
-- View Answer