• What is 786 times of 964 ?

    A) 759276

      B) 749844

    C) 75416

      D) 757704

    Correct Answer:
      D) 757704

    Description for Correct answer

    Required number = \( \Large = 786 \times 964 = 757704 \)


Similar Questions
1). If x = \( \Large \sqrt{3} + \sqrt{2} \), then the value of \( \Large \left(x + \frac{1}{x}\right) \) is
A). 2 B). 3
C). \( \Large 2\sqrt{2} \) D). \( \Large 2\sqrt{3} \)
-- View Answer
2). Find the value of \( \Large a^{3} + b^{3} + c^{3} - 3abc \) when a = 225, b = 226, c = 227
A). 2304 B). 2430
C). 2034 D). 2340
-- View Answer
3). The value of \( \Large \frac{ \left(0.96\right)^{3} - \left(0.1\right)^{3} }{ \left(0.96\right)^{2} + \left(0.096\right) + 1 } \) is
A). 0.86 B). 1.06
C). 0.95 D). 0.97
-- View Answer
4). Value of \( \Large \frac{\sqrt{0.0001} \times \sqrt[3]{1000000}}{\sqrt[3]{0.125} \times \sqrt[3]{0.008}} \)
A). 1 B). 10
C). 0.1 D). 0.01
-- View Answer
5). Value of \( \Large  \Large 3.5 \times (60 \div 2.5) \)
A). 1 B). 10
C). 0.1 D). 84
-- View Answer
6). \( \Large 3\frac{2}{3} + 2\frac{3}{4} + 1\frac{1}{2} = ? \)
A). \( \Large 8\frac{11}{12} \) B). \( \Large 10\frac{12}{13} \)
C). \( \Large 7\frac{11}{12} \) D). \( \Large 9\frac{11}{13} \)
-- View Answer
7). \( \Large \frac{5}{8} \times 2\frac{3}{5} \div \frac{4}{9} \)
A). \( \Large 2\frac{13}{27} \) B). \( \Large 1\frac{11}{27} \)
C). \( \Large 2\frac{23}{32} \) D). \( \Large 3\frac{21}{32} \)
-- View Answer
8). \( \Large 10.8 \times 5.5 \times 8.4 = ? \) 
A). 458.69 B). 489.96
C). 498.96 D). 485.69
-- View Answer
9). \( \Large \left(4 \times 4 \times 4 \times 4 \times 4 \times 4\right)^{5} \times \left(4 \times 4 \times 4\right)^{8} \div \left(4\right)^{3} = \left(64\right)^{?} \)
A). 17 B). 10
C). 16 D). 11
-- View Answer
10). \( \Large 8648 - 7652 = ? \times 40 \)
A). 24.7 B). 28.9
C). 27.4 D). 24.9
-- View Answer