Find the correct antonym for the highlighted word
The usual adulation of officers must end.


A) Back-sitting

B) Condemnation

C) Flattery

D) Praise

Correct Answer:
A) Back-sitting

Description for Correct answer:
Adulation means admiration and praise. Back-sitting is the correct antonym.

Part of solved Antonyms questions and answers : >> General English >> Antonyms








Comments

No comments available




Similar Questions
1). Find the correct antonym for the highlighted word
There is an obscure cave on the other side of the hill.
A). Well-known
B). Infamous
C). Notorious
D). Admired
-- View Answer
2). Find the correct antonym for the highlighted word
Her impetuous behaviour was attributed to her upbringing
A). Rash
B). Poised
C). Sluggish
D). Aggressive
-- View Answer
3). Find the correct antonym for the highlighted word
All the measures will augment employment
A). Diminish
B). Circumscribe
C). Restrain
D). Constrain
-- View Answer
4). Find the correct antonym for the highlighted word
The two friends were distinct in everything; dress, manners, hair-style and food-habits.
A). Opposite
B). Different
C). Uniform
D). Similar
-- View Answer
5). Find the correct antonym for the highlighted word
The man at the gate had a forbidding appearance.
A). Handsome
B). Lenient
C). Filthy
D). Mild
-- View Answer


6). Find the correct antonym for the highlighted word
This is a trivial matter
A). Important
B). Small
C). Easy
D). Difficult
-- View Answer
7). Find the correct antonym for the highlighted word
Everybody called it a lavish party.
A). Big
B). Wasteful
C). Frugal
D). Expensive
-- View Answer
8). Find the correct antonym for the highlighted word
Popular fiction in a sense has enriched world literature.
A). Devalued
B). Undervalued
C). Depreciated
D). Impoverished
-- View Answer
9). Find the correct antonym for the highlighted word
Her manner has always been hostile to him.
A). Sincere
B). Friendly
C). Fair
D). Good
-- View Answer
10). The speaker was irritated with his puerile questions.
A). Impertinent
B). Serious
C). Inane
D). Irrelevant
-- View Answer