>> General Knowledge >> Sports
1). Who among the Indian to win the Athletics Gold in 1998 Asian Games?
A). Kapil Dev B). Jyotirmoyee Sikdar
C). Sunita Rani D). P.T. Usha
2). The Olympic museum was opened at which of the following places?
A). Lausanne B). Istanbul
C). Athens D). Rome
3). S. Vijayalakshmi and Nisha Mohita are associated with
A). Badminton B). Tennis
C). Chess D). Table Tennis
4). The name of the Mascot for 1996 Olympics held at Atlanta was
A). Matari B). APPU
C). WHATZ IT D). Uncle Sam
5). The term "Tee" is connected with
A). Badminton B). Golf
C). Bridge D). Polo
6). Crame Trophy Tennis final held in May 2003 was played between
A). Leander Paes and David Rickle B). John McEnore and David Rickle
C). Boris Becker and John McEnroe D). Boris Becker and Leander Paes
7). Major R.S. Brar is associated with
A). Boxing B). Golf
C). Equestrian D). Tennis
8). Who among the following was adjudged the Best Athlete of 14th Asian games held in Busan, South Korea?
A). Kosuke Kitajima B). Taufik Hidayat
C). Lee Bong Ju D). Zaw Min Htwe
9). Vishal Uppal and Harsh Mankad won the Doubles of the ITF Men's Futures Tournament in
A). Badminton B). Tennis
C). Football D). Volleyball
10). Prakash Padukone is associated with which games?
A). Cricket B). Table Tennis
C). Judo D). Badminton