IBPS PO-Prelims1 Questions and answers

Directions (1-10) : Read each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any, will be in one part of the sentence. The number of that part is the answer. If there is no error, the answer is (5) 1.e., 'No error' (Ignore errors of punctuation, if any).
1). Find out the grammatical error in below sentence
A). The next time you
B). are at the city airport
C). apart of shopping for the usual
D). you can also purchase a piece of art
E). No error
2). Find out the grammatical error in below sentence
A). Despite being laid low by illness
B). in the run-up to the event
C). the sportsman intend to give his best
D). on the upcoming championship
E). No error
3). Find out the grammatical error in below sentence
A). After staying together
B). for several years, the actress
C). finally separated from her husband
D). for good in 2004
E). No error
4). Find out the grammatical error in below sentence
A). The city's young women
B). are going out and buying
C). diamonds themselves, as by gifted
D). diamonds by men is such passed
E). No error
5). Find out the grammatical error in below sentence
A). After swung between playing
B). positive and negative characters
C). the actor is set to attempt comedy
D). for the first time on small screen
E). No error


6). Find out the grammatical error in below sentence
A). People who play
B). their radios too
C). loud have no
D). considerations for others
E). No error
7). Find out the grammatical error in below sentence
A). The novel has neither
B). an interesting
C). plot, nor any
D). interesting character
E). No error
8). Find out the grammatical error in below sentence
A). It you were given a
B). chance to live in
C). some other country, which
D). one would you have chosen ?
E). No error
9). Find out the grammatical error in below sentence
A). Having lived to
B). Paris for two
C). years, Prakash understands
D). French reasonably well
E). No error
10). Find out the grammatical error in below sentence
A). Reema decided not to
B). watch the movie because
C). she had to study for the
D). quiz to be hold the next day
E). No error
Go to :
Total Pages : 10