Topics
>> Current Affairs-April-2017(1)

Current Affaris for April-2017 is given here. This can be taken as sample test in the below link.

Current Affaris-April-2017(1)
Current Affaris-April-2017(2)
Current Affaris-April-2017(3)



1). India and the UK have announced the joint UK-India Fund, namely a Green Growth Equity Fund (GGEF)recently, which of the below statement in not related to GGEF?
A). leverage private sector investment to finance investments in the green infrastructure space in India
B). leverage puplic sector investment to finance investments in the green infrastructure space in India
C). invest in mid to large-sized companies in the green infrastructure space in India
D). managed by a third-party investment manager, selected by NIIF Limited and the UK government
2). Who has been honoured as the Wiston's "Leading Cricketer in the World for 2016"
A). Virat Kolhi
B). M.S.Dhoni
C). Suresh Raina
D). Ravichandran Aswin
3). IPL 2017 Opening Ceremony held at Rajiv Gandhi Stadium, which is located in
A). Chennai
B). Hydrabad
C). Kolkata
D). Delhi
4). India and ________ country has signed mega defence deal Barak-8 medium-range SAM systems for the Indian Army
A). Isrel
B). China
C). Srilankha
D). Germany
5). PV Sindhu beats Carolina Marin in India Open Batmittan 2017. From which country Carolina Marin belongs to
A). America
B). Japan
C). China
D). Spain


6). Name the person who has been appointed as India's first transgender police officer?
A). Padmini Prakash
B). Madhu Bai Kinnar
C). Prithika Yashin
D). Bharathi
7). The Prominent person Yevgeniy Yevtushenko passed away recently, who is the______
A). Poet
B). Actor
C). Politician
D). Artist
8). Which social media will launch its first digital payments service in India
A). Twitter
B). Facebook
C). WhatsApp
D). LinkedIn
9). Scientists have discovered a new species of long legged, tree-dwelling crabs in ________
A). Tamilnadu
B). Andhrapradesh
C). Kerala
D). Karnataka
10). Eleven Madison Park, The World's Best Restaurant of 2017 is located in_________
A). Malaysia
B). Singapore
C). London
D). New York
Go to :
Total Pages : 3